2020-2021 Güz Dönemi Hakkında

Tarih : 08-09-2020

Yükseköğretim Kurulunun tavsiyeleri ve Üniversitemiz senatosunun aldığı karar doğrultusunda Meslek Yüksekokulumuz 2020-2021 Güz Dönemini, uzaktan eğitim altyapısıyla online olarak gerçekleştirecektir.

Sadece İşyeri Eğitimi-1 ve/veya İşyeri Eğitimi-2 derslerini alarak mezun olabilecek öğrencilerimiz, eğitimlerini belirlenen işletmelerde yüzyüze gerçekleştirecektir. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemine mahsus olmak üzere İşyeri Eğitimi derslerini alacak öğrencilerimiz ikamet ettikleri şehirlerde bulunan işletmelerde eğitimlerini yapabileceklerdir. Bu konuda işletmelerin uygunluğunu ilgili program koordinatörlüğü ve İTAK birimi onaylayacaktır.

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle, Meslek Yüksekokulu 4. dönem öğrencilerimiz gruplara ayrılmayacak ve ders dönemine dâhil edilecektir. 5. dönemde ise tüm öğrencilerimiz yine gruplara ayrılmadan İşyeri Eğitimi – 1 dersini alacaklardır.

Detaylı bilgi için danışman hocalarınızla iletişime geçebilirsiniz.