Öğrenci Toplulukları

Gaziantep Üniversitesi 80.Yıl Öğrenci Kültür Müdürlüğü şu anki çalışmalarını 2800 metrekarelik bir binada yürütmektedir. Binada 3 idari oda, 3 çalışma salonu, 21 topluluk odası, 3 atölye ve 1 müzik stüdyosu bulunmaktadır. Kurumda biri idari personel, üçü geçici işçi olmak üzere dört çalışan görev yapıyor. İçinde bulunduğumuz dönem itibarı ile 39 öğrenci topluluğu bulunmaktadır. Bu topluluklara 16450 öğrenci kayıt yaptırmıştır.

AMAÇ

Gaziantep Üniversitesi 80.Yıl Öğrenci Kültür Müdürlüğü’nün amacı, üniversite çatısı altındaki bireylerin sosyo-kültürel ihtiyaçlarının karşılanması, bu ihtiyaçları doğrultusunda bireysel ya da organize etkinlikler yapabilmeleri için uygun ortamların hazırlanması ve etkinliklerin sağlıklı yapılabilmesi amacıyla, imkânlar dâhilinde her türlü olanağın sağlanması şeklinde özetlenebilir.

Tüm Öğrenci Topluluklarına ve Detaylı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ