Doktora: Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (DR)
Tez Konusu: Baklagil Haşlama Sularının Fiziksel Yöntemlerle Modifiye Edilmesi ve Bazı Gıda Uygulamalarında Kullanım Olanaklarının İncelenmesi (Aralık, 2022)
Yüksek Lisans: Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (YL)
Tez Konusu: Marulların Mikrobiyal Güvenliğinin Sağlanmasında Düşük Şiddet Elektrik Akımı ve Ultrases İşlemlerinin Etkisi (Mayıs, 2016)
Lisans: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü (Haziran, 2012)