Yayınlar ve Bildiriler

Ulusal hakemli dergilerde yayınlanan makaleler:

Kılıç, E.E., Ayana, B., ve Turhan, K.N.,“Effect of The Coating On The Properties of Polypropylene Film, Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Dergisi, , 113: 58-64, (2006).

Ulusal/Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler:

Kılıç, E.E., Çınar, İ., ‘’ Convective Hot AirDrying Characteristics of Selected Fruits’’ 2-5 Nisan, International Conference On Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 2018, Çeşme-Izmir.

Kılıç, E. E. , Çınar, İ.,‘’ Seçilen Sebzelerin Konvektif Koşullarda Kuruma Karakteristikleri’’16-18 Kasım, IAREC Uluslararası İleri Araştırmalar Ve Mühensdislik Kongresi, 2017, Osmaniye.

Çınar, İ., Kılıç, E.E.,’’ Kırmızıbiberin Ozmotik Dehidrasyonuna Ozmotik Ajan Konsantrasyonu, Sıcaklık ve Sürenin Etkileri’’ 10-12 Ekim, Türkiye 11. Gıda Kongresi, Mustafa Kemal Üniversitesi, 2012,  Hatay.

Kılıç,E.E, Çınar,İnci,  ‘’ Meyve İşlemede Ozmotik Dehidrasyon Ve Uygulamaları’’ 8-11 Ekim, Akdeniz Üniversitesi, 2008, Antalya.

Kılıç, E.E., Ayana, B., ve Turhan, KN., “Kaplamanın Polipropilen Filmlerin Özellikleri Üzerine Etkisi”, 8-11 Aralık, IV. Uluslararası Ambalaj ve Sergisi 2005, İzmir.