Projeler

Projeler

Projeler:

  1. Domates Salçasının Endüstriyel Üretiminde İşlem Basamaklarının Aroma Aroma Aktif ve Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkileri, TÜBİTAK PROJESİ, Araştırmacı, 15/11/2014 - 26/12/2016 (ULUSAL)

  2. Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Aroma Aktif Bileşiklerinin GC MS Olfaktometri Tekniği ve Fenol Bileşiklerinin LC MS MS ile Karakterizasyonu ve Kıyaslanması, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Araştırmacı, , 20/01/2014 - 30/12/2016 (ULUSAL)

  3. Gemlik ve Barnea Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Zeytinyağlarının Aroma Maddeleri Bileşimlerinin Belirlenmesi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Araştırmacı, 20/09/2012 - 20/01/2014 (ULUSAL)

  4. Ülkemizin Önemli Yağlık Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Zeytin Yağlarının Aroma Aktif Maddeleri  Yağ Asitleri  Fenol Bileşikleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar, TÜBİTAK PROJESİ, Bursiyer, 01/04/2011 - 01/04/2013 (ULUSAL)

  5. Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Merkez Laboratuarı, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Araştırmacı, 20/09/2010 - 20/01/2012 (ULUSAL)


 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024