GAÜN NACİ TOPÇUOĞLU MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ÇİLTUĞ MAKİNE’YE TEKNİK GEZİ

• GAÜN NACİ TOPÇUOĞLU MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ÇİLTUĞ MAKİNE’YE TEKNİK GEZİ

GAÜN NACİ TOPÇUOĞLU MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ÇİLTUĞ MAKİNE’YE TEKNİK GEZİ
Tarih : 19-11-2018

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Makine Programı öğrencileri tarafından ÇİLTUĞ MAKİNE Firmasına teknik gezi düzenlendi.
Makine programı 1.sınıf öğrencileri ve bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Çiğdem SARPKAYA’nın katıldığı gezi kapsamında öğrencilere ÇİLTUĞ MAKİNE firmasından Sayın Mustafa TURAN ve Sayın Faik UÇAR tarafından firmanın tanıtımı yapıldı. İşletmede hazırlanan imalat projeleri anlatıldı. Ürünün proje çiziminden müşteriye sevkine kadar olan aşamaları hakkında detaylı bilgi verildi. Gezi kapsamında öğrenciler sektörleri ile ilgili genel bilgilere sahip oldular. Öğr. Gör. Dr. Çiğdem SARPKAYA kendilerine bu imkanı sağlayan başta ÇİLTUĞ MAKİNE yönetim kurulu üyesi Sayın Mehmet Can TUĞSUZ Bey’e ve çalışanlarına teşekkür etti.