"YANGIN SÖNDÜRME TEKNİKLERİ EĞİTİMİ"

"YANGIN SÖNDÜRME TEKNİKLERİ EĞİTİMİ"
Tarih : 30-11-2018

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Dairesi başkanlığı ile birlikte merkez itfaiyede 'Yangın Söndürme Teknikleri' eğitimi düzenlendi.

Tüm öğrencilerin katılımı ile birlikte ihbarlı Yangın Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat öncesinde itfaiye eğitim amirliği tarafından öğrencilere yangın söndürme teknikleri eğitimiyle ilgili bilgi verildi. Yüksekokulumuz İş Sağlığı Güvenliği programı 2. Sınıf öğrencilerinin tamamı uygulamalı olarak yangın söndürme tekniklerini tamamladı.

Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Dairesi başkanlığı arasında uygulamalı eğitimlerin devamı için ortak görüşe varılmıştır.