“TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ“

“TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ“
Tarih : 28-11-2018

Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu iş sağlığı ve güvenliği, ayakkabı tasarım ve üretimi, mimari dekoratif sanatlar programı öğrencilerine ve idari ve akademik personellere DC danışmanlık eğitimcisi Hakkı HALHALLI tarafından “TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ” verildi.

Eğitici Hakkı HALHALLI, karşılaşın bir kaza ya da yaşamsal tehlike oluşan durumda olay yerine sağlık ekipleri gelinceye kadar, hayatı kurtarmak ve durumun kötüye gitmesini önlemek amacı ile eldeki imkânlarla yapılan uygulamaların hayat kurtaracağını belirtti.

Bir kaza anında ilk yardımda yapılması gerekenleri uygulamalı olarak anlatan Eğitimci HALHALLI, yanlış müdahalenin kişiye fayda yerine zarar vereceğini söyledi.

Eğitimci Halhallı, temel ilk yardım eğitimi kapsamında aşağıdaki konularda bilgilendirmelerde bulunarak, Temel İlkyardım Eğitimini tamamladı.

• ·         Genel ilkyardım bilgiler
  • ·         Hasta/yaralının ve olay yerinin değerlendirilmes