ÖZMERMER UN FABRİKASI ZİYARETİ

ÖZMERMER UN FABRİKASI ZİYARETİ
Tarih : 29-11-2018

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Un ve Unlu Mamuller ile Gıda Teknolojisi Programları öğrencileri ve öğretim elemanları, 29/11/2018 tarihinde Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Genel Sekreteri Cemal BİLGİN'in katılımıyla, Özmermer Un Fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi.

Teknik gezi kapsamında Özmermer Un Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Özmermer ve çalışanlarından bilgi alan öğrenciler, derslerde edindikleri teorik bilgileri sahada görerek, okulda öğrendikleri bilgileri pekiştirme imkânı buldular. Un üretebilmek için buğdayın hangi işlemlerden geçerek un haline geldiği ilgili alanlarda gezilerek anlatıldı. Başkan Vekili Hasan Özmermer, sanayi ile üniversitenin işbirliğinin artmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, öğrenciler ile birebir sohbet gerçekleştirdi. Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nun sektöre nitelikli iş gücü kazandırmasındaki rolünü başarılı bulduğunu belirterek karşılıklı işbirliğinin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Özmermer Un yönetimine ve çalışanlarına gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, teşekkür ettiler.