LOJİSTİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ LİMAKPORT ULUSLARARARASI LİMAN İŞLETMECİLİĞİ’NDE

• /
  • Haberler
  • /
  • LOJİSTİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ LİMAKPORT ULUSLARARARASI LİMAN İŞLETMECİLİĞİ’NDE

LOJİSTİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ LİMAKPORT ULUSLARARARASI LİMAN İŞLETMECİLİĞİ’NDE
Tarih : 27-11-2018

Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Burcu BUYURAN ve Bölüm Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşe AKBULUT METE tarafından Lojistik Programı öğrencileri kapsamında 27.11.2018 tarihinde İskenderun LimakPort Uluslarararası Liman İşletmeciliğine gezi düzenlendi. Teorik olarak gördükleri Deniz Taşımacılığı’nın pratikte nasıl yürütüldüğünü görebilmek amaçlı düzenlenen bu gezi ile Lojistik 1. ve 2. Sınıf öğrencileri hem Liman işletmeciliği kavramını hem de işlerin aşama aşama nasıl yürütüldüğünü, kullanılan belgeleri ve ilgili elleçleme ekipmanlarını görmüş oldular.

Limakport Eğitim şefi Suat Yaşar DİKKAYA tarafından Limakport firma tanıtımı, operasyon süreçleri ve yatırım planları ile ilgili temel bilgiler verilmesinin ardından,  Deniz Taşımacılığı ile ilgili önemli kavramlar örnekler ile anlatıldı. Limakport Satış Sorumlusu Nilay GÜNGÖR tarafından öğrencilere operasyon sahası gezdirilerek elleçleme ekipmanları ayrıntılı olarak açıklandı. Eğitimin sonrasında Limakport tarafından işletmenin yemekhanesinde öğrencilere yemek ikramı yapıldı. Limakport Satış Sorumlusu Nilay GÜNGÖR, şehir dışından ilk olarak Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nun teknik gezi kapsamında Limakport’a ziyarette bulunduğunu, bu ziyaretlerin devam etmesinin kendilerini memnun edeceğini belirttiler.

Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü  Lojistik programı olarak gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı İskenderun LimakPort Uluslarararası Liman İşletmeciliğine teşekkürlerimizi sunarız.