• /
  • Haberler
  • /
  • GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ DERYA BAKBAK’TAN NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULUNA ZİYARET

Tarih : 24-09-2018

Gaziantep milletvekili Derya BAKBAK, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu atölyelerini ve gerçekleştirilen projeleri yerinde görerek; “Üniversite-sanayi işbirliği adına gerçekten büyük işler çıkarıyorunuz” ifadelerini kullandı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl YILMAZ’dan meslek yüksekokulunun eğitim sistemi, fiziksel imkânları ve projeleri hakkında bilgiler alan Milletvekili Derya BAKBAK, atölyelere ve atölyelerde üretilen ürünlere hayran kaldığını belirtirken, Sanayi Bölgesinde kurulan ve Üniversite sanayi işbirliğinde önemli konuma sahip Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunun diğer meslek yüksekokullarına ciddi bir model olduğunu söyledi.

“2018-2019 eğitim öğretim yılına 545 yeni öğrenciyle başladıklarını, toplamda 882 öğrenci sayısıyla ve 14 programıyla giderek büyüyen ve gelişen, aynı zamanda Trimester eğitim modeliyle teorik ve uygulama anlamında aranan elemanlar yetiştiren bir meslek  yüksekokulu olduklarını” söyleyen Doç. Dr. Necip Fazıl YILMAZ, ileriye yönelik gerçekleştirmek istedikleri projeler konusunda da Milletvekili Derya BAKBAK’a bilgiler verdi.

Gaziantep milletvekili Derya BAKBAK, Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmaları takip ettiğini belirterek, yapılan projeler ve öğrencilere sunulun imkânlardan dolayı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl YILMAZ’a tebriklerini ileterek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.